Over TECH-M

Wie en wat doet Tech-M

Tech-M is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen in roestvrij staal. Met meer dan 30 jaar ervaring in het plooien, lasersnijden, walsen, ontbramen en oppervlaktebehandeling. Wij leveren totaal projecten die volledig gebouwd zijn naar de specificaties van de klant. Van ieder project wordt een 3D tekening gemaakt. Als onze klant tevreden is met het ontwerp gaat het in productie. Het productieproces wordt zeer nauw opgevolgd om de kwaliteit van onze producten te garanderen. Doordat we expertise hebben opgebouwd in het plooien, walsen, laseren, ontbramen,... kunnen we in zeer korte tijd een totaalproject opleveren. Onze projecten kunnen worden uitgevoerd in warm- of koudgewalste roestvrijstalen platen. Afhankelijk van de toepassing kan dit worden uitgevoerd in verschillende diktes en maten.

Onze aanpak

Bij Tech-m willen we een duurzame relatie opbouwen met onze klant. Dit doen we onder de vorm van een partnership. Om een partnership te creëren willen we de klant zo nauw mogelijk betrekken bij de realisatie van het project. Door het nauwe samenwerkingsverband kunnen we voor iedere klant een persoonlijke aanpak voorzien. Door deze manier van werken zal het eindproduct altijd volledig naar de wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden. We wensen een relatie op te bouwen die gebaseerd is op een open communicatie , eerlijkheid en vertrouwen.

Historiek

  • 2019

    Overname door TECH-M, deel van de MARELEC-groep

    De MARELEC-groep zet haar groei verder met de overname van Enerco-Inox. Het bedrijf zal blijven opereren als een volledig autonome vennootschap binnen de groep en gaat vanaf heden verder onder de naam “TECH-M”.

  • 1985

    Oprichting Enerco-Inox te Eke

© TECH-M